PRIKUPLJENO VIŠE OD 10 HILJADA EVRA: Akcija "Tattoo dan za Vidovdan" obezbedila ogromnu pomoć za ugrožene porodice sa Kosmeta

Autor:

Vesti

28.06.2022

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvalni su svima koji su učestvovali.

PRIKUPLJENO VIŠE OD 10 HILJADA EVRA: Akcija "Tattoo dan za Vidovdan" obezbedila ogromnu pomoć za ugrožene porodice sa Kosmeta

Foto: Republika

U akciji "Tattoo dan za Vidovdan" , učestvovalo je preko 40 tattoo umetnika i do danas je prikupljeno preko 10.000e, saopštili su Udruženi srpski tattoo umetnici.

- U narednih nekoliko dana objavićemo tačan iznos donacije koji ćemo uplatiti humanitarnoj organizaciji "Srbi za Srbe" i pomoći najugroženijim porodicama na Kosovu i Metohiji - kažu oni.

Dodaju da veliku zahvalnost duguju svima koji su učestvovali u ovoj akciji, kao i da se nadaju da će svaka naredna biti još uspešnija.

Podsetimo, Udruženi srpski tattoo umetnici održali su humanitarnu akciju 24. juna ove godine. Oni su tom prilikom pozvali sve umetnike da tetoviraju besplatno i da sav prikupljen novac proslede kao prihod ugroženim porodicama na Kosovu.

Umesto da naplate tetovažu tog dana, novac se ubacivao u kutije. Svi prijavljeni umetnici tog dana su tetovirali za ugrožene porodice sa decom sa Kosmeta, a prikupljena sredstva će biti preusmerena preko organizacije Srbi za Srbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading