ZORANA U VLADI SAMO AKO SE SRBIJA OKRENE PROTIV RUSIJE: Sama sebe izbacila i pre nego što je Vučić to uradio!

Autor:

Vesti

01.07.2022

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je da je od toga kada će biti formirana nova Vlada važnije kakav će biti njen program i njeni ciljevi.

ZORANA U VLADI SAMO AKO SE SRBIJA OKRENE PROTIV RUSIJE: Sama sebe izbacila i pre nego što je Vučić to uradio!

Foto: Tanjug/Z. PETROVIĆ

Mihajlović je, gostujući na televiziji Insajder, rekla da očekuje da Vladu vode obrazovani ljudi sa znanjem, iskustvom i željom za efikasnijim radom i da od toga zavisi hoće li ona biti njen deo.

„Svi bismo voleli što pre da se formira Vlada, ali najpre mora da se završi izborni ciklus, da dobijemo parlament, jer je to najvažnije, pa da se onda razgovara o koalicionom partnerima, mandataru. Važnije od toga kada će biti formirana, jeste kakav je cilj te Vlade, kakvu poruku šalje, kakav će biti ekspoze i program. Moj stav je i da ćemo morati da imamo jasniji stav prema ratu u Ukrajini, da budemo racionalni i da gledamo u budućnost, nemamo vremena da gledamo u prošlost, jer se svet menja“, izjavila je ministarka.

Ona je uverena da će nova Vlada biti „snažnija“ od trenutne, koja, prema njenim rečima, nije bila ni dovoljno „efikasna“. Mihajlović je navela i jedan od uslova za njen pristanak da uopšte razgovara o svojoj poziciji u budućoj Vladi.

„Razgovori o kadrovskim rešenjima su dvosmerna ulica. Za mene je najvažnije da vidim koji su ciljevi Vlade, a s obzirom na to da nas čeka teško vreme, verujem da ćemo imati snažniju Vladu od trenutne, jer nije bila dovoljno efikasna i snažna. Baš zato što sam deo ove Vlade, s punim pravom govorim o tome da smo mogli i više da uradimo da smo u svim resorima imali najbolje i najobrazovanije ljude sa znanjem i iskustvom. Jedan od uslova da li ću uopšte razgovarati o učešću u narednoj Vladi jeste da li smo spremni da menjamo energetiku ili ne. Ako nismo, onda to nije mesto za mene“, rekla je Mihajlović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
ISTINA

01.07.2022 17:28

Nije mi jasno kako vladajuca partija ima mesta za ovakve kadrove koji ocito rade protiv interesa Srbije i za Anglosaksonski interes koji hoce da nas uniste!

ZAvram

03.07.2022 22:12

@Istina! Истина. Нема друге.

NEIDLUCNOST SEFA

04.07.2022 09:04

ALAPACA ,VUCIC JE KRIV STO JE TITRA !