Zorana zabila nož u leđa Vučiću: Ministarka udara na stranačke saborce da bi se dodvorila mentorima!

Autor:

Vesti

09.06.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović intezivirala je kampanju protiv stranačkih saboraca i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Zorana zabila nož u leđa Vučiću: Ministarka udara na stranačke saborce da bi se dodvorila mentorima!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Zorana Mihajlović

U pokušaju da se predstavi kao nekakva žrtva progona, Mihajlovićeva je brže bolje potrčala na Evronjuz kako bi kukala da je najviše napadana od kolega iz SNS.

- Mene najviše napada politička partija čiji sam ja član od 2010. godine. Često me pitaju zašto to trpim. Ne mogu da odgovorim na pitanje da li je sledeća vlada mesto u kom želim sebe da vidim, jer ne znam kako će izgledati sledeća vlada i ne znam šta je tačno cilj nove vlade - rekla je ministarka.

Upitana da li ima podršku unutar Srpske napredne stranke, navela je da se imena ministara pre svega govore na sednici Predsedništva i Glavnog odbora.

- Tada imamo glasanje, i to su prilike da se kaže da li neko nekoga hoće ili neće da vidi. Sve druge priče su intrige koje dospu u razne medije gde se ljudi svađaju. Ne dopada mi se taj način, ja tako ne funkcionišem ali to je naša realnost - rekla je Mihajlovićeva u nameri da sebe predstavi kao nekog ko je "iznad" svojih partijskih kolega.

Republika

Foto: Printskrin

Ana Brnabić

 

Na pitanje o reakciji predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić na njen intervju za Novu S, o čemu je Republika već pisala, ministarka je dala sraman odgovor:

- Ja mislim da nisam napravila nijednu grešku. Energetika nije partijska stvar.

Ovo je, inače, samo poslednji u nizu skandala čiji je Mihajlovićeva glavni akter.

Kako smo već pisali, ona je napade na kolege započela kada je u gostovanju na TV Hepi, govoreći o formiranju nove Vlade Srbije, rekla da bi volela da "vlada bude bogatija obrazovanijim ljudima i sa kapacitetom", aludirajući da to sa sadašnjom vladom nije slučaj.

Republika

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Aleksandar Vučić

Sve se nastavilo u intervjuu za Novu S, tajkunsko glasilo pod kontrolom Dragana Šolaka, koje je u predhodnom periodu gotovo svakodnevno vodilo brutalne medijske hajke protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice.

Kako je Republika već pisala, njen intervju zgrozio je kako funkcionere tako i članove stranke čiji je lider Aleksandar Vučić, ali i sve građane koji su ogromno poverenje na poslednjim predsedničkim izborima dali upravo Vučiću.

Republika

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Vladimir Đukanović

 

Među prvima je reagovao član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović.

- Eto, mi smo nazadni, retrogradni, nedemokratski nastrojeni. Ipak, imamo ministarku Zoranu koja nas vadi, jer ona je moderna. Prosto nas obasipa demokratijom, otvorena je za medije koji kriminalizuju Vučićevu porodicu, posebno dete. Dobro je da imamo od koga da učimo - izjavio je Đukanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljuba

02.07.2022 05:20

Sad vam i ona smeta, zasto, treba dovesti nepismene da vladaju i da budu saglasni sa svim vasim umnim predlozima

Teodora Lektora

21.07.2022 18:46

Nije "intezivirala", nego je inteNzivirala kampanju... Naučite!