ĐUKANOVIĆ ODGOVORIO MIHAJLOVIĆEVOJ: Mi smo nazadni i retrogradni, ali imamo ministarku Zoranu koja nas vadi jer je moderna

Autor:

Vesti

01.06.2022

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne slaže se s njenim zaključcima.

ĐUKANOVIĆ ODGOVORIO MIHAJLOVIĆEVOJ: Mi smo nazadni i retrogradni, ali imamo ministarku Zoranu koja nas vadi jer je moderna

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Vladimir Đukanović

Poslanik Srpske napredne stranke i advokat Vladimir Đukanović obratio se potpredsednici Vlade Srbije i ministarki energetike Zorani Mihajlović na Tviteru.

Eto, mi smo nazadni, retrogradni, nedemokratski nastrojeni. Ipak, imamo ministarku Zoranu koja nas vadi, jer ona je moderna - započeo je Đukanović.

 

 

Mihajlovićeva ih, kako on navodi, "prosto obasipa demokratijom i otvorena je za medije koji kriminalizuju porodicu Aleksandra Vučića, posebno dete".

- Dobro je da imamo od koga da učimo - zaključio je Đukanović.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Zorana Mihajlović

Podsetimo, Mihajlovićeva je dala intervju za opozicioni medij Nova S gde se na sav glas izjadala što je, kako je kazala, kritikuju jer ne govori lepo o kolegama u Vladi. Ona je, takođe, na sva usta zakukala što Srpski telegraf piše o njenim ambicijama da kroji i postrojava ministre u Vladi, usput kolegama s kojim sedi u tehničkoj vladi deleći lekcije kako bi zapravo trebalo da izgleda budući kabinet - sposobniji, efikasniji, stručniji, obrazovaniji.

Verujem da mora da bude jača nego ova, da imamo još bolje ljude nego u prethodnoj. Za to se zalažem i stalno pričam o tome i stalno me kritikuju zbog toga i govore kako ne govorim lepo o ministrima. Nije tačno. Samo želim da budemo jaki i snažni da prođemo kroz probleme koji nas čekaju - izjavila je ona u intervjuu.

Upravo ovom izjavom Mihajlovićeva je isprozivala Srpski telegraf, koji je u dva navrata ove sedmice ukazivao na upitan manir ministarke da maltene kao profesorka redom kolegama iz Nemanjine 11 spočitava način i kvalitet njihovog lika i dela, uz lekcije kako bi trebalo da se ponašaju i rade svoj posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading