Stepi bez dlake na jeziku! Legendarni srpski trener iskreno o Draganu Stojkoviću Piksiju!

Autor: M.S.

Sport

09.06.2022

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni srpski trener i legenda Ajntrahta iz Frankfura Dragoslav Stepanović u razgovoru za "Republiku" govorio je o predstojećem meču Švedske i Srbije u Stokholmu (20 i 45).

Stepi bez dlake na jeziku! Legendarni srpski trener iskreno o Draganu Stojkoviću Piksiju!

Foto: Starsport

Stepanović je pohvalno pričao o selektoru Srbije Draganu Stojkoviću uz jasnu poruku da je u potpusnosti promenio naš stil fudbala:

- Veoma sam zadovoljan kako Piksi radi. Međutim, šest meseci nije dovoljno da se stvori pobednički mentalitet koji imaju Hrvati. Mora tu još dosta da se radi. Ostalo je još nekoliko meseci do početka svetskog prvenstva i Stojković će kroz ovu Ligu nacija videti čime raspolaže i kako da napravi tim koji će se takmičiti u Kataru. Naravno, moramo da vidimo i ko će sve biti u prilici da igra, već se pominje da je Dušan Vlahović povređen. Videćemo i šta će biti sa ostalima- rekao je Stepanović.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

- Verujem u njega, on ima veliko samopouzdanje. Iako bih morao da istaknem da nekada ima i previše samopouzdanja. Nadam se da će bar deo te sigurnosti koju ima prebaciti na tim. Sviđa mi se i to što je posle poraza od Norveške sa 1:0 totalno promenio tim. Pokazao je igračima da su svi zamenjivi i da svi moraju da se trude, ako žele da igraju. Nema povlašćenih. Moram da priznam da je i mene zbunio, nisam mogao da verujem kakav je tim izveo. Dobro je i to što se kod rezultata 1:1 nisu čuvali, već su krenuli u napad. Videćemo šta je pripremio za večeras i čime će nas iznenaditi. Ako budemo odigrali kao protiv Slovenije, možemo da se nadamo pobedi- istakao je naš strateg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading