URAGANKE DEVEDESETIH: Ceca, Ksenija i Romana u NOĆNOM PROVODU, fotka koju su svi zaboravili, TRI EKSPLOZIVNE BOMBE! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.07.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović, Ksenija Pajčin i Romana Panić u noćnom provodu!

URAGANKE DEVEDESETIH: Ceca, Ksenija i Romana u NOĆNOM PROVODU, fotka koju su svi zaboravili, TRI EKSPLOZIVNE BOMBE! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Youtube.com, ATA Images

Da je pevačica Ceca Ražnatović veliki veseljak, govori njena dugogodišnja karijera na muzičkoj sceni i brojni hitovi bez kojih ne može da prođe nijedno slavlje. Međutim, kako se godinama umarala od noćnih provoda, Ceca je prestala da izlazi u klubove. 

 

No, mnogi su zaboravili na Cecino druženje sa pokojnom Ksenijom Pajčin i Romanom Panić. Na Tviteru se pojavila čuvena fotografija iz jednog poznatog beogradskog kluba, na kojoj su baš ove tri dame. 

Tviteraš koji je podelio fotgrafiju popularnih pevačica iz provoda, uporedio je naše zvezde sa svetskim, pa su ga Ceca, Ksenija i Romana podsetile na Britni Spirs, Kim Kardašijan i Paris Hilton.

 

 

U tom periodu, Ceca je već bila velika zvezda na našim prostorima. Ksenija Pajčin bila je jako popularna i važila je za jednu od najatraktivnijih pevačica, dok je Romana Panić tada počela da gradi svoju muzičku karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading