JUG ISPALJEN! Igrači Partizana pozdravili ceo stadion, ali posle povika "Dođite ovamo", otišli pravo u svlačionice (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

19.08.2022

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Gordana Petrića posle pobede nad Hamrunom od 4:1 nisu ispoštovali tradiciju i pozdravili najvatrenije pristalice na atletskoj stazi ispred južne tribine.

JUG ISPALJEN! Igrači Partizana pozdravili ceo stadion, ali posle povika "Dođite ovamo", otišli pravo u svlačionice (VIDEO/FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana pobedili su Hamrun Spartans sa 4:1 u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu konferencija.

Jedan detalj sa stadiona u Humskoj ulici posle ubedljivog slavlja izabranika Gordana Petrića je promakao.

Iako je običaj po celom svetu da igrači posle trijumfa pozdrave Grobare, a kod crno-belih je uvek bila tradicija da pozdrave pristalice na atletskoj stazi ispred južne tribine.

To se u čevrtak uveče nije dogodilo pošto su Slobodan Urošević i saigrači simbolično stali blizu centra terena i aplauzima pozdravili ceo stadion, kao i južnu tribinu.

Ipak, upravo sa te strane čuli su se povici "Dođite ovamo", ali igrači "parnog valjka" to nisu uradili, već su se uputili u tunel i u svlačionice.

 

Verovatno je ovakav potez fudbalera prema južnoj tribini odgovor za ono što se dogodilo posle ispadanja od AEK-a iz Larnake u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Tada su igrači pretrpeli maltretiranje na atletskoj stazi. kada su ih navijači naterali da skinu dresove i terali ih da skandiraju i pevaju protiv uprave kluba.

Revanš meč igra se na Malti 25. avgusta od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Na Jugu PRINCIPI I Janicari

19.08.2022 14:49

Dok se ne izbace huligani sa JUGA NEMA pozdrava. BAGRA radi sa UPRAVOM kluba.

BAGRA I Huligani

19.08.2022 14:51

BRAVO ZA POSTUPAK IGRACA

Jelenko

20.08.2022 06:46

Nema ,na zalost,na JUGU navijaca Partizana.Tu je sada bagra koja radi za upravu i onoga ko je tu upravu,silom,nametnuo.Tako je vec SEST godina.Nazalost.