NESPORTSKI potez trenera Hamruna posle poraza od Partizana

Autor:

Sport

18.08.2022

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan potez srpskog stručnjaka Branka Niševića.

NESPORTSKI potez trenera Hamruna posle poraza od Partizana

Foto: Starsport

Branko Nišević, trener Hamruna

Fudbaleri Partizana pobedili su sa 4:1 malteški Hamrun Spartans u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu konferencija.

Ipak, posle utakmice usledio je nesportski potez trenera gostiju, inače Srbina, Branka Niševića pošto je otkazao konferenciju za medije posle meča i dao izjavu samo za TV "Arena sport".

- Mi smo došli da igramo našu igru i uradimo najbolje što možemo, a rezultat u prvom poluvremenu bnije bio realan. Posle korner za nas gol za njih... Razlika u kvalitetu je pokazala, mi kada naprvimo grešku oni nas kazne, a mi njihove nismo. Samo jedan gol smo dali, mogli smo i više, ali nismo i idemo dalje da probamo da uradimo sve najbolje - rekao je Branko Nešović.

Priznao je 50-godišnjak da ga je Gordan Petrić iznenadio taktički...

- Mislili smo da će igrati drugačije, a iznenadili nas i nisu jer smo igrali protiv ekipa u ovakvoj formaciji, nismo ih stavili u težu situaciju sa dva napadača pa smo to i promenili i sve bilo živahnije.

Upitan je da li u revanšu 25. avgusta od 20 časova može bolje?

- Ja verujem i nadam se, a sad kako će biti videćemo - zaključio je trener Hamruna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading