IVANA ISKRENA POSLE OSVAJANJA ZLATA: Srebro nije bilo opcija! Ovo sam čekala četiri godine!

Autor:

Sport

18.08.2022

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna izjava nove evropske šampionke.

IVANA ISKRENA POSLE OSVAJANJA ZLATA: Srebro nije bilo opcija! Ovo sam čekala četiri godine!

Foto: Tanjug/AP

Ivana Vuleta

Srpska atletičarka Ivana Vuleta, nekada Španović, osvojila je zlatnu medalju u skoku udalj, na Evropskom prvenstvu koje se održava u Minhenu.

Vuleta je zlato osvojila ispred svoje najveće rivalke Malaike Mihambo.

Ovo je bilo nešto što sam čekala četiri godine i znala sam da neće biti nimalo lako, s obzirom da je u međuvremenu Mihambo postala i svetska prvakinja i olimpijska pobednica i... Od njene prve medalje od 2016. u Amsterdamu, mi smo tu u svakom mogućem pogledu - rekla je Ivana posle finala.

Nastavila je u dahu.

Ono što mogu da kažem je da sam stvarno uživala. Atmosfera je bila fantastična. Ja sam sve vreme gledala u publiku i nisam mogla da se načudim i nagledam kako to izgleda pred punim stadionom, sa toliko ljudi... Želela sam to da iskoristim. Nasuprot mom nastupu u Judžinu gde sam pokušala da imam neki drugačiji pristup i da dođem do medalje, ovaj put sam se vratila onoj izvornoj sebi i načinu na koji ja pristupam takmičenju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ivana Vuleta

Vuleta je do zlata došla fantastičnim skokom od 7,06 metara.

Od prvog do poslednjeg skoka... Mislim da mi je ovo jedna od najjačih serija, bez obzira što je bilo hladno. Stvarno sam uživala i nisam nimalo sumnjala. Znala sam da ću izazvati Malaiku prvim skokom. Upravo sam to tražila jer sam želela da se približim svom ličnom rekordu, pa i po cenu da budem druga, ali znala sam da to nije opcija večeras.

Na kraju je imala jasnu poruku.

Mnogo sam srećna, mnogo sam ponosna. Uživam. Hvala svima puno na podršci - podvukla je Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Gaga

19.08.2022 04:53

Bravo Ivana, čestitam od srca, Ej,ljudi o ovome da pišete danima i nedeljama,da se Srbija ponosi a ne o tamo nekoj Miljani Kulić