KATANAC NA HUMSKU: UEFA žestoko udara - Partizan pred drakonskom kaznom!

Autor:

Sport

15.08.2022

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman kada se činilo da crno-beli brod uplovljava u mirniju luku, usledila je nova bura.

KATANAC NA HUMSKU: UEFA žestoko udara - Partizan pred drakonskom kaznom!

Foto: republika.rs

Fudbaleri Partizana oprostili su se od ovosezonskog učešća u Ligi Evrope i spas sezone će morati da potraže u najmlađem evropskom klupskom takmičenju, ali odjeci duela sa kiparskim AEK-om i dalje odzvanjaju Humskom.

Naime, upravo zbog dešavanja tokom susreta sa ekipom iz Larnake, Partizan bi mogao da bude izuzetno oslabljen u plej-ofu Lige konferencija.

Delegat navedenog susreta u svom izveštaju istakao je da su navijači Partizana tokom većeg dela susreta na rasnoj osnovi vređani nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Nenada Tomovića, ali i da su krišili ljudska prava i propagirali homofobiju skandiranjem predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

UEFA, odnosno disciplinska komisija evropske kuće fudbala, podnela je prijavu i izvesno je da će se crno-beli naći pred novim sankcijama.

U najboljem slučaju Partizan bi do kraja dana mogao da se susretne sa kaznom koja bi značila prazan deo tribina za predstojeći duel sa Hamrunom, ali se ne sme zaboraviti da je srpski vicešampion i ranije kažnjavan zbog sličnih ispada, pa samimi tim nije nemoguće i da predstojeći meč Partizan odigra pred praznim tribinama stadiona u Humskoj.

Meč između Partizana i Hamruna sa Malte na programu je u četvrtak 18. avgusta sa početkom od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Hocemo Istinu sto cutite

18.08.2022 09:08

UEFA kaznite UPRAVU I ZANDARMERIJU na celo sa VULINA. Njih krivicno goniti jer oni stite HULIGANE sa deo JUGA

KO PODRZAVA HULIGANE

18.08.2022 11:16

KAZNA za upravu I ZANDARMERIJU ! Svi cute