PARTIZAN PROTIV KIPRANA NASTUPIO U FANTOMSKIM DRESOVIMA: Nedavno su promovisali novu opremu, sada kreću teorije zavere posle skidanja pred jugom (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

12.08.2022

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušaj srpskog vicešampiona da se domogne grupne faze drugog po kvalitetu evropskog takmičenja, neslavno je okončan.

PARTIZAN PROTIV KIPRANA NASTUPIO U FANTOMSKIM DRESOVIMA: Nedavno su promovisali novu opremu, sada kreću teorije zavere posle skidanja pred jugom (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

U uzavreloj atmosferi stadiona u Humskoj, fudbaleri Partizana su u revanš susretu trećeg kola UEFA Lige Evrope odigrali samo 2:2 sa ekipom AEK-a iz Larnake i s obzirom da je kiparska ekipa na svom terenu pre sedam dana slavila rezultatom 2:1, nastavlja svoje učešće u ovom takmičenju.

Crno-belima ostaje uteha da ovosezonsko evropsko putešestvije nije okončano. Tim iz Humske seli se u Ligu konferencija u kojem je prethodne sezone stigao do osmine finala, a na putu plasmana u grupnu fazu najmlađeg evropskog klupskog takmičenja stoji im malteški Hamrun Spartans koji je priredio ne malu senzaciju eliminisavši ekipu Levskog u bugarskoj prestonici nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Potpuno je jasno da su tokom sinoćne utakmice svi prisutni na stadionu, ali i oni koji su meč posmatrali putem malih ekrana bili usmereni na sam rezultat i događanja na zelenom tepihu, ali očigledno je jedna "sitnica" mnogima promakla.

Naime, pre tri nedelje, na stadionu FK Partizan u Humskoj ulici obavljena je promocija nove tri garniture opreme u kojoj bi igrači crno-belih trebali da nastupaju u aktuelnoj 2022/23. Navedeni dresovi su najavljeni čak i kao najlepši u istoriji ovog kluba, pa apsolutno začuđuje da su igrači Partizana na duel sa AEK-om istrčali u opremi koja se koristila prethodne sezone.

 

Neretko se događa da klub u nedostatku nekih realnijih sportskih planova pribegne sujeti i nastupi u opremi koja im je možda nekada donela izvesni rezultat, ali mora se napomenuti da klubu iz Humske dresovi u kojima je sinoć nastupio, u bliskoj prošlosti "nisu doneli ništa dobro". Trofejni muzej crno-belih već tri sezone nije "obogaćen" niti jednim peharom, pa se samim tim ova opcija isključuje.

Postavlja se pitanje da li je i oprema u kojoj su crno-beli sinoć nastupili neka "četvrta" garnitura, koja na samoj promociji polovinom jula meseca nije ni prikazana javnosti. I u slučaju da navedeno jeste tačno, postavlja se pitanje ko uopšte na domaćem terenu nastupa u opremi koja je predviđena da se iskoristi ne više od jednom, do dva puta u sezoni.

Teoretičari zavera već imaju razrađenu verziju po kojoj se "znalo" da će da padne "skidanje" na atletskoj stazi ukoliko se Kiprani ne budu prošli, pa je želja u klubu da se jedna garnitura nove opreme ipak spasi.

Šta je po sredi, ostaje nam da saznamo u narednim danima, a možda se i klupski čelnici oglase povodom navedenog, kada već po drugim pitanjima "mudro" ćute.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading