NOVAK BI BIO FAVORIT: Reči podrške i dalje stižu, ali odgovorni se i dalje ne oglašavaju - sve pod velom misterije!

Autor:

Sport

12.08.2022

05:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak poslednjeg ovosezonskog Grend slem turnira sve je bliži.

NOVAK BI BIO FAVORIT: Reči podrške i dalje stižu, ali odgovorni se i dalje ne oglašavaju - sve pod velom misterije!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na US Openu

I dok se krem svetskog tenisa trenutno nalazi na Mastersu u Montrealu, jedno drugo pitanje zavređuje mnogo više pažnje svetskih, ne samo sportskih medija.

Ovosezonski teniski turnir u Njujorku startuje 29. avgusta, ali pitanje učešća Novaka Đokovića na njemu i dalje je neizvesno. Povodom toga mnoge ličnosti iz sveta sporta, ali i politike već su izneli svoje viđenje aktuelne situacije, a poslednja među njima je i nekadašnja najbolja britanska teniserka Džo Duri.

 

U razgovoru za medije Britanka nije mogla, a da se prvo ne dotakne dešavanja sa australijskog kontinenta koja datiraju sa početka aktuelne godine:

- Kakav haos na početku godine u Australiji. Loša komunikacija ga je koštala veoma teškog vremena. Sada imamo US Open, ni tamo ne može da igra. Povukao se sa Montreala zato što nije vakcinisan. Psihički je veoma jak u stvarima koje misli i radi, ovo je zaista nesrećno - istakla je Duri i nastavila:

- Takva su pravila u Americi u ovom momentu, iako su mnoge zemlje otvorile svoje granice, ali ko sam ja da sudim? Zaista je šteta da ne može da igra, jer bi očigledno bio favorit - istakla je teniserka koja je jedn vreme važila za najbolju igračicu britanskog ostrva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading