Ovakvu podršku Novak nije mogao ni da sanja: Britanska političarka napala Australiju zbog Đokovića!

Autor:

Sport

16.07.2022

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke stvari se očigledno menjaju.

Ovakvu podršku Novak nije mogao ni da sanja: Britanska političarka napala Australiju zbog Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Suvereno je Novak Đoković stigao do svoje četvrte uzastopne, a ukupno sedme krune na Vimbldonu. Time je stigao i do svog 21. Grend slem trofeja i upravo je taj podatak podtakao je britansku političarku Kler Foks da se obrati javnosti i još jednom progovori o svim dešavanjima koje je najbolji srpski teniser proživeo i doživeo na australijskom tlu početkom ove godine.

- Mislim da su se sramno poneli prema njemu u Australiji gde mu nisu dali da igra iz medicinskih razloga, odnosno njegove odluke da u svoje telo ne unese vakcinu ako to ne želi. Kako se poneo zbog dešavanja vezanim za Australiju i Ameriku je sjajno - istakla je britanska političarka Kler Foks, članica Doma lordova Britanskog parlamenta.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa peharom Australijan opena

 

Kler Foks je istakla i da se ne slaže sa Novakovom odlukom kada je vakcinacija u pitanju, ali i dodaje:

- Ja nisam baš saglasna sa time, ali koga briga? To nije moje telo, to je njegovo telo. On čak nije ni plakao oko svega toga. Samo je stao iza svojih odluka. Svi su ga pitali zašto je žrtvovao te velike turnire samo zbog toga, a on im je rekao: "Zato što imam principe". Sjajno je to što on nije samo briljantan teniser, već je i briljantan teniser sa principima - istakla je britanska političarka, a prenosi "Kurir".

Usled sveopšte situacije, nakov osvajanja ovogodišnjeg Vimbldona, Novak Đoković sa nestrpljenjem iščekuje informacije hoće li ove godine moći da učestvuje na US openu. Šanse za to jesu minimalne, ali ipak i dalje postoje. Dani pred nama će svakako doneti i konačnu odluku u vezi ovog pitanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading