Apsolutno je ovo zaslužio: Nole dobio novi mural, na svečanoj ceremoniji otkrivanja biće priređena prava gozba! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.07.2022

05:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trijumfalno je najbolji srpski teniser protutnjao terenima Sveengleskog kluba.

Apsolutno je ovo zaslužio: Nole dobio novi mural, na svečanoj ceremoniji otkrivanja biće priređena prava gozba! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Trijumfom u velikom vimbldonskom finalu nad australijskim teniserom Nikom Kirjosom, Novak Đoković je stigao do četvrte uzastopne, a ukupno sedme šampiosnke titule londonskog Grend slem turnira.

Zbog svega što je učinio tokom svoje sportske karijere, građani mesta Divoš kod Sremske Mitrovice odlučili su da u čast, verovatno i najvećeg srpskog sportiste, u centru vog mesta urade mural posvećen najvećem među najvećima.

Inicijativa i realizacija ovog plana potekla je od predsednika mesne zajednice Divoš Stefana Zoranovića koji je ovim povodom istakao:

- Kada sam došao na ovu poziciju odlučio sam da dom bude oslikan u lik nekog našeg velikana. Razmišljao sam dosta, ali odlučio sam na kraju da to bude Novak. Za to sam angažovao dvojicu poznatih umetnika Milana Kardaša i Vojislava Krstića koji su to odlično odradili, prezadovoljan sam - istakao je Stefan Zoranović u razgovoru za "Telegraf".

 

 

Uskoro će biti upriličena i svečana ceremonija zvaničnog otkrivanja murala:

- Prikazivanje murala zakazano je za subotu u 17 časova. Neće biti neke spektakularne ceremonije, ali će se određeni običaji ispoštovati. Poslali smo poziv i Novaku Đokoviću, ali vidim da je u gužvi, voleli bismo da dobijemo od njega bar neku video poruku, a on kad god se najavi, ja ću da ispečem vola i jagnje - istakao je predsednik mesne zajednice Divoš, Stefan Zoranović.

Istovremeno Stefan je naglasio da je u planu postavljanje murala u ovom mestu još nekim značajnim ličnostima iz srpske istorije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading