Španski licemer: Nekada je napadao Đokovića da folira povredu, a sada ređa trijumfe i pored svih navodnih problema!

Autor:

Sport

07.07.2022

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika drama viđena je tokom jučerašnjeg meča četvrtfinala Grend slem turnira na londonskoj travi.

Španski licemer: Nekada je napadao Đokovića da folira povredu, a sada ređa trijumfe i pored svih navodnih problema!

Foto: Tanjug/AP

Verovatno ni sam Rafael Nadal ne zna kako je "preživeo" četvrtfinalni duel protiv Tejlora Frica

Imao je Španac rezultatski zaostatak, ali i probleme sa povredom mišića trbušnog zida, pa je prosto neverovatno kako se izdigao iz svih problema i obezbedi plasman u polufinale ovogodišnjeg Vimbldona.

Tokom meča Rafael Nadal je morao da zatraži i medicinski tajm-aut, a sve navedeno podsetilo je na Australijan open 2021. godine kada je sličnih problema imao i Novak Đoković kojeg je Nadal u tom momentu žestoko kritikovao:

- Ako stvarno imate fizičke probleme, nećete pobediti. Ako imate bolove koji vas ne dovode u situaciju da ograničavate pokrete i kretanje, možda ćete pronaći put. Kada ste stvarno, stvarno, povređeni, nemoguće je da osvojite turnir poput ovog - istakao je tada Rafael Nadal.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na Australijan openu 2021. godine

 

Pored španskog tenisera tada su i mnogobrojni mediji stavili Novaka Đokovića na stub srama i pored činjenice da je magnetna rezonanca potvrdila povredu mišića abdomena. Ovoga puta situacija je potpuno drugačija. Nadal se žalio na povredu, ali je uspeo da ostvari rezultatski preokret, savlada Tejlora Frica, ali sumnju u njegovu povredu gotovo da niko ne izražava. Jedini koji je to učinio jeste italijanski teniser Fabio Fonjini koji je uputio poruku Špancu od koje će mu sigurno dugo brideti obrazi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading