Postao je i zaboravan: Namerno ili ne, Nadal ponovo omalovažava Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

03.07.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje na londosnkoj travi polako ulazi u svoj najzanimljiviji deo.

Postao je i zaboravan: Namerno ili ne, Nadal ponovo omalovažava Novaka Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Španski teniser Rafael Nadal u prethodnoj rundi Vimbldona savladao je italijasnkog tenisera Lorenca Sonega maksimalnim rezultatom 3:0 (6:1, 6:2, 6:4) i obezbedio plasman u osminu finala jednog od najprestižnijih turnira.

Veoma zanimljivo bilo je i na konferenciji za mediji, posebno ako se zna da je tokom susreta došlo i do sukoba mišljenja dvojice tenisera pošto je Nadalu zasmetao način radovanja Sonega, ali posebno interesantan odgovor Španac je imao na pitanje vezano za Rodžera Federera.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal

 

Naime, novinare je interesovalo da li Nadalu nedostaje na ovakvim turnirima jedan od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta Rodžer Federer koji je dugo odsutan sa Tura usled problema sa učestalim povredama:

- Mislim da sam odgovorio na ovo pitanje, ali reći ću ponovo. Negativna je stvar, ali to je život. Vreme ide, sat ne staje. Moj lični odnos sa Rodžerom je uvek bio sjajan. On je verovatno moj najveći rival. Toliko toga na terenu imamo zajedničko, teško je opisati, emocije, sve te stvari... Nedostaje na Turu, tenisu nedostaje, turnirima, navijačima, svima Mislim da je Federer važan za svaki turnir - istakao je Rafael Nadal.

Interesannto je napomenuti da Rafael Nadal upravo u Rodžeru Federeu vidi svog najvećeg protivnika i pored činjenice da je sa Novakom Đokovićem odigrao pregršt mečeva i da upravo protiv njega ima negativan međusobni skor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading