Počeo da isteruje pravdu: Rafaelu Nadalu zasmetao način na koji protivnik proslavlja poene pa ga pozvao na mrežu da mu očita lekciju! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.07.2022

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Subota 2. jul svakako je bila čiudna kada je u potanju ovogodišnje izdanje Vimbldona.

Počeo da isteruje pravdu: Rafaelu Nadalu zasmetao način na koji protivnik proslavlja poene pa ga pozvao na mrežu da mu očita lekciju! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Tokom meča između Nika Kirjkosa i Stefanosa Cicipasa svašta je viđeno, ali sve to se može podvesti i pod više nego očekivano kada su ova dvojica tenisera u pitanju, ali nesvakidašnja scena viđena je na meču između Rafaela Nadala i Lorenca Sonega.

Naime, nezadovoljan načinom na koji italijasnki teniser proslavlja poene, Rafael Nadal je pozvao na mrežu Sonega kako bi mu na to skrenuo pažnju. Kompletan auditorijum je bio više nego zbunjen ovakvim potezom obojice tenisera, a nakon duela usledilo je i objašnjene:

- Igrač ne bi trebalo da zove svog rivala na mrežu. Ne možete to da radite na Vimbldonu. Nadal je trebalo da popriča sa glavnim sudijom. On me je poremetio - istakao je Lorenco Sonega.

 

 

Navedeni događaj prokomentarisao je i Rafael Nadal:

- Moram da kažem da sam pogrešio. Nije trebalo da ga zovem na mrežu i zato mu se izvinjavam. Napravio sam grešku, nije mi problem da to vidim. Nisam imao nameru da ga uznemiravam, samo da mu kažem jednu stvar koja mi je smetala i to je sve. Imali smo male probleme, ali to je sve. Pričali smo i u svlačionici, ali taj razgovor treba da ostane između nas.

Trebasamo napomenuti da je susret okončan ubedljivim trijumfom Rafela Nadala rezultatom 3:0 (6:1, 6:2, 6:4).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zagor

03.07.2022 08:01

Nadrogiranom smeta kad se protivnik previše raduje??? Smeta mu buka???🤬🤬🤬

Mumi

04.07.2022 06:10

Sad ce novi propisi o radovanju. Nacrt o propisu dace Nadal. Najgore sto cute ostali teniseri. Nadal je trebao da bude kaznjen.