ČAROBNI KRAJOLICI SRBIJE! Predsednik objavio novog pobednika konkursa! Nestvaran prizor stiže nam sa Zlatibora! (FOTO)

Autor:

Vesti

03.07.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovonedeljni pobednik konkursa za izbor najlepše fotografije nastale u Srbiji je Budimir Jovanović koji je zabeležio nestvaran prizor na jednoj od najlepših srpskih planina Zlatiboru.

ČAROBNI KRAJOLICI SRBIJE! Predsednik objavio novog pobednika konkursa! Nestvaran prizor stiže nam sa Zlatibora! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Konkurs je objavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a nagrada će biti dodeljena krajem godine kada će autora pobedničke fotografije primiti on lično.

Dragi sugrađani, koliko vidimo, ovonedeljna žega vas nije sprečila da nam pošaljete fenomenalne slike, koje su nas povele na još jedno foto-putovanje po čarobnim krajolicima Srbije. Nadamo se da u prirodi i hladovini uživate u nedeljnom jutru i fotografiji koja je pobedila ove nedelje. Snimljena je na Zlatiboru, a autor je Budimir Jovanović. Sve čestitke Budimiru, a od vas očekujemo nove slike naše prelepe, najlepše Srbije – napisao je predsednik na zvaničnom Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

 

 

Podsetimo, prethodne nedelje pobedila je fotografija zabeležena u Ovčar Banji

Verujemo da, kao i mi, uživate u predivnim krajolicima naše Srbije, a slike koje nam šaljete svakog dana otkrivaju nam i neke nove, čarobne detalje i perspektive iz kojih naša zemlja izgleda nestvarno lepo - napisao je tada.

Pobednike konkursa predsednik objavljuje svake nedelje ujutru, a, konkurencija je iz nedelje u nedelju sve veća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading