SA NJOM JE LAKŠE PODNEO PORAZ! Tejlor Fric ostao u senci svoje devojke! (FOTO)

Autor:

Sport

07.07.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika borba viđena je u četvrtfinalu ovogodišnjeg Grend slem turnira u Londonu.

SA NJOM JE LAKŠE PODNEO PORAZ! Tejlor Fric ostao u senci svoje devojke! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Više od četiri sata trajala je borba između Rafaela Nadala i američkog tenisera Tejlora Fica u borbi za polufinale ovogodišnjeg Vimbldona. Na kraju, iskusniji Španac je slavio i pored velikih problema sa povredom rezultatom 3:2 (3:6, 7:5, 3:6, 7:5, 7:6) i plasirao se u samu završnicu gde će ga u borbi za veliko finale čekati Nik Kirjos.

Međutim, tokom samog meče, neretko je publika na Centralnom terenu vimbldonskog kompleksa, ali i oni pored malog ekrana sa pažnjom pratila ložu u kojoj se nalazila podršla Tejlora Frica, a razlog tome bilo je prisustvo atraktivne Morgan Ridl, devojke američkog tenisera.

Foto: Tanjug/AP

Morgan Ridl

Dvadesetčetvorogodišnja plavuša na društvenim mrežama ima veliki broj pratilaca koji se mere stoitinama hiljada, a neretko ih obraduje i svojim provokativnim fotografijama.

Na žalost njen izabranik Tejlor Fric je okončao ovogodišnje učešće na jednom od najprestižnijih svetskih turnira, pa će teniska publika morati da sačeka neku sledeću priliku kako bi je ponovo videla. Potpuno je jasno da je i sam Tajlor Fric zbog svoje izabranice dobio veliki broj fanova širom sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading