DEDA HTEO DA ZAPALI PORODICU? Komšije o drami u Dalmatinskoj: Sam nas je Bog danas za slavu spasio

Autor:

Hronika

07.07.2022

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su beogradski vatrogasci jutros dobili prijavu da je u podrumskom stanu od 20 kvadrata u centru Beograda, u Dalmatinskoj ulici, izbio požar očekivali su rutinsku intervenciju ali to se nije dogodilo.

DEDA HTEO DA ZAPALI PORODICU? Komšije o drami u Dalmatinskoj: Sam nas je Bog danas za slavu spasio

Foto: RINA

Prema tvrdnjama očevidaca, požar je podmetnuo deda, koji je želeo da zapali celu porodicu, među kojom je bilo jedno dete od dve godine i beba od svega četiri meseca.

Požar u Dalmatinskoj ulici je ugašen, ali navodno posredi nije nesrećan slučaj već namera dede da sve zapali, piše Blic. Komšije kažu da su u trenutku izbijanja požara u stanu bili deda, baba, otac, majka i dvoje mališana.

Republika

Foto: pixabay.com

Policija

Ne znam kako je tačno došlo do požara, znam da je rekao da je bacio pikavac i slučajno zapalio stan. Ali, policija ga je odvela - rekao je komšija.

Pukom srećom članovi porodice koju je deda pokušao da zapali uspeli su da istrče napolje, sa decom u naručju.

- Mislim da nas je sve ovde sam Bog spasao, verujem da je to jer mi je danas slava - kaže. U požaru srećom niko nije stradao, ali je podrum izgoreo u potpunosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading