OBRADOVIĆ ZOVE NAVIJAČE: Podržite nas protiv ekipe koja je projektovana za Fajnal-for

Autor: Tanjug

Sport

17.10.2022

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli se nadaju punoj "Areni"

OBRADOVIĆ ZOVE NAVIJAČE: Podržite nas protiv ekipe koja je projektovana za Fajnal-for

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Košarkaši Partizana u utorak od 20.45 dočekuju Olimpiju iz Milana u utakmici trećeg kola Evrolige.

- Zadovoljni smo i srećni da konačno igramo u Evroligi pred našim navijačima. Nadamo se da će doći u velikom broju da podrže ekipu protiv tima koji je projektovan za plasman na Fajnal-for - izjavio je trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči utakmice protiv "Manekena".

Nastavio je u istom ritmu.

- Imaju izvanredan roster, izvanrednog trenera (Etore Mesina), mnogo kvalitetnih igrača i to ne samo pojedinačno, već i kao ekipa deluju zaista izvanredno. Veliki je izazov ispred nas i moraćemo mnogo toga da uložimo, a pre svega verujemo u sebe da odigramo najbolju moguću utakmicu - poručio je Obradović za klupski sajt.

Republika

Foto: STARSPORT

Željko Obradović

Krilni centar crno-belih Zek Ledej, bivši član Olimpije, istakao je da će ekipa učiniti sve da dođe do prvog ovosezonskog trijumfa.

- Idemo na teren da se borimo, slušamo trenera i učinimo sve što je potrebno da dođemo do pobede. Ne gledam u predviđanja, samo ćemo izaći i boriti se. Imali smo do sada teške mečeve, ali smo dočekali novi dan za bitku. Tu smo da učimo i radimo da bismo bili spremni za borbu i pobedu - istakao je Ledej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading