BOMBA NA POMOLU: Sjajni Amerikanac se nudi Željku i Partizanu?

Autor:

Sport

19.10.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je u sezonu ušao bez klasičnog plejmejkera, ali to bi uskoro moglo da se promeni.

BOMBA NA POMOLU: Sjajni Amerikanac se nudi Željku i Partizanu?

Foto: Starsport

Lesor i Obradović

Crno-beli su sinoć izgubili u još jednoj neizvesnoj završnici, pošto je bolji od njih bio Armani iz Milana, rezultatom 80:75.

To je treći vezani poraz izabranika Željka Obradovića, koji se trenutno nalaze na samom začelju elitnog takmičenja, zajedno sa ekipom Bajerna.

Svoj komentar posle utakmice je dao i Malkom Dilejni, bivši plejmejker ekipe iz Milana.

Na svom Tviter profilu, jedan od najiskusnijih plejeva u Evropi, pohvalio je Pengosa i Šejvona Šildsa.

- Plejmejker koji ume da kontroliše tempo je ono što na kraju pravi razliku. Pengos i Šejvon Šilds su juče odlično kontrolisali ritam - glasio je Dilejnijev tvit.

Na to se nadovezao jedan navijač Partizana, koji je Dilejnija upitao zašto Partizan nije potpisao nekog pleja posle prošlogodišnje katastrofe. Dilejnijev odgovor je sigurno zagolicao maštu "grobara".

- Oni imaju odličan tim, ali to je razlog zašto su ostali bez Evrokupa prošle sezone. Partizanu treba veteranski plej - glasio je Malkomov odgovor.

Republika

Foto: Starsport

Momenat sa utakmice Partizan-Armani

Ovo je sigurno uzburkalo navijače Partizana, pošto Dilejni trenutno nema klub, a deluje kao da se moćda nudi Željku Obradoviću. Plus kod navijača crno-belih Dilejni ima i nakon što je nekoliko puta izjavio da neće nikada igrati za Zvezdu.

Videćemo da li će do ovog dolaska možda doći, a do tada crno-beli nastavljaju takmičenje u Evroligi bez čistog pleja. Naredna utakmica ih čeka već sutra, kada u Arenu stiže Virtus iz Bolonje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Navijaci

19.10.2022 17:39

HITNO PLEJ I CENTAR. OSTOJA REAGUJ.