PONOSNIJI NEGO IKAD! Željko Joksimović okupio porodicu i prijatelje u luks restoranu, ima veliki povod za slavlje! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.10.2022

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač i kompozitor Željko Joksimović ne može da sakrije sreću zbog velikog uspeha svoje naslednice!

PONOSNIJI NEGO IKAD! Željko Joksimović okupio porodicu i prijatelje u luks restoranu, ima veliki povod za slavlje! (FOTO)

Foto: instagram.com/minajokssimovic

Pevač Željko Joksimović sa voditeljkom Jovanom Joksimović uživa u skladnom braku već više od deset godina. Par je tokom svoje višegodišnje ljubavi dobio troje dece, dok pevač iz prvog braka ima ćerku Minu koja je izrasla u prvu lepoticu, a koja je svog oca nedavno učinila izuzetno ponosnim.

Naime, budući da je Mina talenat od oca naslednila talenat za muziku, krenula je njegovim stopama i upisala Muzičku akademiju, koju je nedavno uspešno i završila, čime je stekla zvanje diplomiranog muzičara.

 

 

 

 

- Diplomirala. Diplomirani muzičar. Idemo dalje - poručila je ona uz fotografiju koju je nedavno objavila, a na kojoj je pozirala sa indeksom i buketom cveća u rukama.

Porodica Joksimović sada je odlučila da ovaj veliki uspeh proslavi, pa su se okupili u jednom luksuznom beogradskom restoranu, gde uživaju u druženju i slavlju sa najbližim prijateljima i članovima porodice.

 

Foto: Printscreen Instagram

 

 

Mina je putem društvenih mreža podelila delić atmosfere i pohvalila se da je povod njihovog okupljanja proslava njene diplome.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading