KOŠMAR: Najbolji strelac doživeo TEŠKU POVREDU stopala - NEĆE IGRATI do Nove godine!

Autor:

Sport

22.10.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki hendikep pred nastavak Evrolige.

KOŠMAR: Najbolji strelac doživeo TEŠKU POVREDU stopala - NEĆE IGRATI do Nove godine!

Foto: Starsport

Kevin Panter protiv Šejvona Šildsa

Ševon Šilds, najbolji strelac Olimpije, pauziraće bar dva meseca zbog povrede tetive levog stopala, potvrdio je klub iz Milana.

Šilds je bio primoran da napusti parket posle samo pet minuta igre tokom meča sa Bajernom, a trener Etore Mesina najavio je da ga čeka duža pauza. Crne slutnje su potvrđene posle dodatnih pregleda, a doktori su sjajnom šuteru naložili mirovanje od minimum šest nedelja.

 

 

Ukoliko uračunamo i period oporavka, jasno je da Šildsa na terenu nećemo videti pre Nove godine, što je ogroman hendikep za evroligaša iz "grada mode".

Amerikanac je jedan od najboljih igrača popularnih "manekena" sa prosekom od 14,7 poena po utakmici, a u pobedi nad Partizanom u "Štark areni" ubacio je čak 25 koševa, uz tri trojke i četiri uhvaćena skoka.

Ovo je druga teška povreda na parketima elitnog takmičenja u samo dva dana, budući da višemesečna pauza čeka i asa Asvela Žofrija Lovernja, kome je poruku podrške uputio i njegov bivši klub - Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading