UŽAS: POVREDIO se miljenik Grobara, zbogom Evroligi!

Autor:

Sport

21.10.2022

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stradalo koleno!

UŽAS: POVREDIO se miljenik Grobara, zbogom Evroligi!

Foto: Starsport

Miljenik crno-bele publike, bivši centar i kapiten Partizana, Francuz Žofri Lovernj, povredio je koleno - saopštio je njegov klub Asvel.

Republika

Foto: Starsport

Žofri Lovernj

Asvel, kao učesnik Evrolige, ostao je bez važnog igrača pod samim obručem na nekoliko meseci, a pred Lovernjom je sada duži period oporavka.

Lovernj se povredio na utakmici protiv Makabija iz Tel Aviva i sudeći po rečima trenera Ti Džej Parkera, situacija nije dobra.

- Ne znam koji je tip povrede doživeo, ali nije dobro- rekao je Parker posle utakmice.

Lovernj je na terenu proveo 17 minuta i imao je učinak od osam poena i tri asistencije, ali je nakon dobre partije u Izraelu, saznao loše vesti.

Republika

Foto: Starsport

Žofri Lovernj

Lovernj je u Partizan stigao krajem 2012. godine kao zamena za tadašnjeg krilnog centra crno-belih Drua Gordona. Malo po malo, borbeni Francuz je izborio mesto u prvoj petorci Partizana, a samo godinu dana kasnije poneo je i kapitensku traku ovog kluba.

Iz Partizana je otišao u leto 2014. godije u Himki, a nakon Rusije, Lovernj je još igrao i za NBA timove Denver, zatim Čikago, Oklahomu i San Antonio. U Evropi je još nastupao za Fenerbahče i Žalgiris.

Pre Partizana branio je boje Šalona i Valensije, a sa selekcijom svoje zemlje ima osvojeno zlato na Eurobasketu 2013. godine uz bronzu dve godine kasnije. Na Mundobasketu sa "trikolorima" ima bronzu 2014. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading