Bogdan Bogdanović ODUŠEVIO "Grobare"! (FOTO)

Autor:

Sport

21.10.2022

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daljina nije prepreka, kada se nešto voli sve je lako.

Bogdan Bogdanović ODUŠEVIO "Grobare"! (FOTO)

Foto: Starsport

Bivši košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović

Košarkaši Partizana stigli su do prve pobede u Evroligi.

Četa Željka Obradovića demolirala je Virtus sa 90:62 (više o meču čitajte OVDE), te su crno-beli trijumfovali u elitnom evropskom takmičenju prvi put posle osam godina (o tom trijumfu Partizana čitajte OVDE).

Željko Obradović bio je zadovoljan posle meča, ali je već komentarisao i narednog rivala (više informacija OVDE), a Partizan se pratio i "preko bare".

Bogdan Bogdanović oduševio je sve "Grobare", pa je i tokom utakmice na svom Tviter nalogu objavio:

- Ovo ne može da se izgubi! Bravo crno-beli!

 

 

Po završetku meča usledila je i nova objava u kojoj je jedan od najboljih srpskih košarkaša čestitao Partizanu na pobedi.

 

 

Bogdanović je ime stekao upravo nastupajući za beogradske crno-bele. Četiri godine nosio je dres Partizana (od 2010. do 2014.) te je osvojio četiri domaća šampionata, dve ABA lige i dva Kupa Radivoja Koraća.

Upravo je iz Partizana krenula i njegova NBA avantura jer je draftovan kada je bio deo crno-belih. Pre osam godina Finiks ga je uzeo kao 27. pika na draftu, ali nikada nije odigrao ni meč za ovaj tim. Posle Partizana nastupao je za Fenerbahče sa kojim je osvojio Evroligu, dva šampionata Turske, Kup i Superkup ove zemlje, prešao je u Sakramento Kingse, a sada je u Atlanta Hoksima.

Trenutno je povređen, ali bi uskoro mogao da se vrati na teren i od njega se ove sezone mnogo očekuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading