OGLASIO SE KRISTIJANO RONALDO: Arogantnog Portugalca teraju iz Junajteda, a on poslao poruku o kojoj BRUJI ENGLESKA!

Autor:

Sport

21.10.2022

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga se nastavlja.

OGLASIO SE KRISTIJANO RONALDO: Arogantnog Portugalca teraju iz Junajteda, a on poslao poruku o kojoj BRUJI ENGLESKA!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji ove igre, Kristijano Ronaldo, glavna je tema na Ostrvu.

Portugalac je svojim arogantnim i razmaženim stavom ponovo ostavio saigrače i stavio lične interese zarad klupskih (više o tome čitajte OVDE), a ubrzo je zbog svog postupka kažnjen i precrtan u Mančester junajtedu (više informacija OVDE).

Sada je saga dobila nastavak jer se oglasio i Ronaldo. On je napisao dugu poruku o kojoj bruji cela Engleska.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

 

Kao što sam to uvek činio tokom karijere, pokušavam da živim i igram sa poštovanjem prema mojim kolegama, protivnicima i trenerima. To se nije promenilo. Ja se nisam promenio. Ista sam osoba i isti profesionalac koji sam bio poslednjih 20 godina igrajući elitni fudbal i poštovanje je uvek igralo vrlo važnu ulogu u procesu donošenja odluka...

Počeo sam vrlo mlad, a primeri starijih i najiskusnijih fudbalera su mi uvek bili važni. Zato sam kasnije uvek pokušavao da sam postavim i budem primer mlađim igračima koji su rasli u svim timovima koje sam predstavljao. Nažalost, to nije uvek moguđe i ponekad nas vrelina trenutka nadvlada....

Trenutno, osećam da treba da nastavim da naporno radim u Karingtonu, podržavam svoje saigrače i budem spreman za sve u bilo kojoj utakmici koju budem igrao. Odustati pod pritiskom nije opcija... Nikada nije ni bila. Ovo je Mančester junajted i udruženi moramo ponosno da stojimo. Uskoro ćemo ponovo biti zajedno - stoji u poruci Kristijana Ronalda.

 

 

Deluje da se, posle svega, Portugalac ipak kaje, ali izvinjenje zbog svog postupka nije uputio, već je ponovo sebe stavio u prvi plan.

Bilo kako bilo, Kristijano Ronaldo neće igrati protiv Čelsija, a njegova dalja budućnost ipak još nije poznata.

Šta vi mislite, da li će Kristijano Ronaldo ostati u Mančester junajtedu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading