SADA JE ZAISTA PAO NA NAJNIŽE GRANE: Kristijano Ronaldo više ne zna gde udara! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.10.2022

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna scena zabeležena je na "Old Trafordu".

SADA JE ZAISTA PAO NA NAJNIŽE GRANE: Kristijano Ronaldo više ne zna gde udara! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U okviru 12. kola Premijer lige Engleske, u Mančesteru na popularnom "Teatru snova", fudbaleri Mančester junajteda savladali su londonski Totenhem rezultatom 2:0.

Međutim, trijumf "Crvenih đavola" kojim su se probili na petu poziciju elitnog ranga engleskog fudbala ostao je u senci novog skandala čiji je glavni učesnik bio Kristijano Ronaldo.

Portugalac se u momentu kada je četvrti sudija ovog meča pokazao koliko će se vremena još nadoknaditi, samoinicijativno uputio ka tunelu ostavivši saigrače, trenera, ali i navijače u čudu.

Kristijano Ronaldo se tokom drugog poluvremena zagrevao i spremao da uđe u igru, ali kada je shvatio da ga trener Erik ten Hag neće uvesti, odlučio se da na ovaj način izrazi protest.

 

 

Nakon susreta i značajne pobede trener Mančester junajteda Erik ten Hag je izjavio:

- Neću posvećivati pažnju tome danas, time ćemo se baviti sutra. Želim da se fokusiram na ovaj tim, bila je to veličanstvena predstava svih 11 igrača, ali i rezervnih koji su kasnije ušli. Timska partija.

Treba napomenuti da ovo nije prvi put da Kristijano Ronaldo ostavlja saigrače na cedilu pre kraja meča. U svežem sećanju je duel između nacionalnih selekcija Srbije i Portugala kad je jedan od najboljih napustio teren "Marakane" nezadovoljan odlukama sudija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading