ŠTA LI ĆE JOJ OTAC REĆI? Kćerka slavnog fudbalera u vezi sa sinom mafijaškog bosa - od njenih fotografija gore društvene mreže! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

02.10.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On važi za jednog od najvećih fudbalskih legendi kako engleske Premijer lige, tako i slavnog kluba sa "Enfilda".

ŠTA LI ĆE JOJ OTAC REĆI? Kćerka slavnog fudbalera u vezi sa sinom mafijaškog bosa - od njenih fotografija gore društvene mreže! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/lilly.gerrardd

Stiven Džerard gotovo celokupnu profesionalnu karijeru proveo je u dresu slavnog Liverpula. Punih 17 godina nosio je crveni dres kluba iz grada "Bitlsa" i tokom tog perioda odigrao više od 500 mečeva i bio strelac 120 pogodaka.

Nakon jedne sezone provedene u LA Galaksiju, posvetio se trenerskom poslu, a od 2021. godine sa klupe predvodi ekipu Aston Vile.

Šokantne vesti koje prenose britanski mediji vezani su za njegovu osamnaestogodišnju kćerku Lili koja se povezuje sa sinom mafijaškog bosa Lijama Birna.

Lijam Birn jedna je od najvećih meta irske policije.

Prema navodima britanskih medija Lijamov sin Li ne nalazi se u kandžama mafijaških poslova, ali je poznat po vezama sa atraktivnim devojkama, a takva je svakako kćerka legendarnog fudbalera sa kojom je tokom leta viđen na odmotu na Ibici.

 

Inače, atraktiva Lili Džerard na društvenoj mreži Instagram neretko oduševljava svoje pratioce atraktivnim fotografijama, pa ne čudi da na ovoj mreži ima gotovo 200.000 pratilaca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading