KAD SE RAMBO VESELI: Nekadašnji fudbaler Zvezde priredio šou na venčanju kćerke! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

27.09.2022

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslava u domu nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i reprezentativca Jugoslavije.

KAD SE RAMBO VESELI: Nekadašnji fudbaler Zvezde priredio šou na venčanju kćerke! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Starsport

Početkom 90-tih godina XX veka važio je za jednog od najvećih talenata jugoslovenskog fudbala. U doba najveće krize u zemlji niški "Čair" je zamenio beogradskom "Marakanom" ostavivši dubok trag koji ga je vinuo u sam vrh evropskog fudbala.

Njegove kvalitete prepoznali su emisari madridskog Reala, pa je 1995. godine srpsku prestonicu zamenio španskom, ali pravu priliku u dresu "kraljevskog kluba" nije dobio. Usledile su pozajmice u Sevilji i Rasingu, da bi leta 1997. godine načinio najbolji mogući potez. Otisnuo se put Brazila u kojem je nastupao gotovo deceniju i po i stekao zvanje istinske fudbalske legende.

Treba napomenuti da ga je taj potez zasigurno koštao i značajnije reprezentativne karijere pošto je u dresu sa nacionalnim grbom nastupio svega devet puta, postigavši dva pogotka.

Ovoga puta, Dejan Petković je pažnju medija na sebe skrenuo zbog jedne sasvim druge, nefudbalske stvari.

Naime, popularni Rambo je udao svoju kćerku Anu, a prema očekivanjima, ponosni otac je bio najveseliji na venčanju.

 

 

Treba napomenuti da se atraktivna Ana bavi muzikom, pa i ne čudi da je atmosfera na samom venčanju bila fantastična, a njen izabranik srca je grafički dizajner Dušan Zdravković.

 

Atraktivna Ana Petković često svoje fanove na društvenoj mreži Instagram časti svojim fotografijama, pa ne čudi što njen profil prate desetine hiljada ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading