Menja ih kao čarape: Zanosna Vanda već uplovila u novu vezu - nova žrtva je 11 godina mlađi argentinski fudbaler, nije mogao da odoli! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

24.09.2022

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nije mogla da krije tajnu.

Menja ih kao čarape: Zanosna Vanda već uplovila u novu vezu - nova žrtva je 11 godina mlađi argentinski fudbaler, nije mogao da odoli! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/wanda_nara

Sapunica vezana za bračni brodolom Maura i Vande Ikardi očigledno je ušla u završnu fazu. Zanosna Vanda Ikardi nedavno je, po ko zna koji put objavila da ju je njen suprug ponovo prevario, pa je odlučila da uzvrati istom merom, što definitivno dovodi do zaključka da od pomirenja više nema ništa.

Naime, nedavn je Vanda Ikardi na društvenim mrežama objavila:

- Teško mi je u ovom trenutku, ali s obzirom na veliki medijski pritisak, bolje je da javnost od mene sazna istinu. Nemam više šta da objašnjavam i neću više iznositi nikakve detalje o ovom razlazu. Molim vas za razumevanje, ne samo zbog mene, već i zbog naše dece.

Kako se nezvanično saznaje Vanda Ikardi nije ostala dužna svom, još uvek zakonitom, suprugu. Kako se saznaje ona je već uplovila u novu vezu, a u pitanju je čak 11 godina mlađi argentinski fudbaler Martin Pajer.

 

Kada se zna kako Vanda izgleda, svakako ne čudi da mladi fudbaler nije uspeo da odoli čarima ove zanosne plavuše.

Mora se naglasiti da je Vanda Ikardi već umela da jednog fudbalera zameni drugim. Pre Maura Ikardija bila je u emotivnoj vezi sa fudbalerom Maskijem Lopezom sa kojim ima troje dece. Interesantno je napomenuti da je sa Maurom uplovila u vezu dok je još bila u braku sa Maksijem Lopezom, a celokupnu situaciju zakomplikovala je činjenica da su njih dvojica pre navedenih događaja bili prijatelji.

Istorija se ponavlja...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading