MESI 2023! Barselona već napravila PRVI KORAK ka Leovom POVRATKU (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

24.09.2022

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac je u dresu Katalonaca odigrao 778 utakmica, postigao 672 gola i osvojio 35 trofeja - 10 Primera, sedam Kupa kralja, osam Superkupova Španije, četiri Lige šampiona i tri Svetska klupska prvenstva.

MESI 2023! Barselona već napravila PRVI KORAK ka Leovom POVRATKU (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi prošlog leta napustio je Barselonu kao slobodan igrač i potpisao dvogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom.

Ipak, novi predsednik Barse Đoan Laporta želi da kapitena reprezentacije Argentine vrati na Nou kamp već u julu 2023. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoan Laporta

Prvi koraci su već preuzeti, a Fernando Polo, jedan od najboljih katalonskih novinara objavnio je da je prvi čovek velikana uspostavio kontanke sa Leovim ocem Horheom koji mu je menadžer.

Velikan sa Pirineja želi da vrati Lionela kao fudbalera, ali i klupskog ambasadora po završetku karijeri, ali da bi ponovo obukao crveno-plavi dres mora da prihvati manju platu.

Preciznije, neće moći da računa na pariskih 30.000.000 evra, i tu je prihvatanje sekundarne uloge, odnosno da se navikne da sa 36 godina neće moći da igra svaki meč.

Prema dostupnim informacijama Mesi nema ništa protiv, a Ćavi već pravi taktiku. Morao bi da razmotri bivšeg saigrača na desnom krilu gde već ima Dembelea i Rafinju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ćavi

Presudan faktor mogao bi da bude i veliko prijateljstvo i poverenje veziste i napadača pošto su i od ranije u redovnom kontaktu.

Svestan je najbolji fudbaler "gaučosa" da je njegov povratak vruća tema, ali je on fokusiran na predstojeći Mundijal u Kataru i želji da vrati Boginju u domovinu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi u dresu reprezentacije Argentine

Leo u dresu Barselone odigrao 778 utakmica, postigao 672 gola i osvojio 35 trofeja - 10 Primera, sedam Kupa kralja, osam Superkupova Španije, četiri Lige šampiona i tri Svetska klupska prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading