ENGLESKA KAO SAN MARINO: Navijači traže OTKAZ Sautgejta pred Mundijal!

Autor:

Sport

24.09.2022

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Gordi Albion" u petak je poražen od Italije u gostima sa 1:0 i matematički su ispali iz A Lige nacija kolo pred kraj.

ENGLESKA KAO SAN MARINO: Navijači traže OTKAZ Sautgejta pred Mundijal!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Engleske poražena je od Italije u gostima sa 1:0 i matematički su ispali iz A Lige nacija kolo pred kraj.

Koliko je "Gordi Albion" srozan najbolje govori podatak da su uz San Marino jedini nacionalni tim sa samo jednim golom u ovom takmičenju, i taj je došao iz penala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Engleske

Selektor Geret Sautgejt pored ispadanja i poređenja sa San Marinom ima problem jer ekipa nije dala gol iz igre preko 450 minuta plus je ovo najgori niz selekcje od 2000. godine.

Da je situacija blizu kulminaciji na manje od dva meseca pred Svetsko prvenstvo u Kataru, svesni su i navijači koji žele smenu selektora!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Geret Sautgejt

Mnogi smatraju da to više nije onaj Sautegejt koji je Englesku vodio do polufinala Mundijala 2018. godine i finala Evropskog prvenstva prošle godine.

Ranije se kao mogući Geretov naslednik najviše spominjao Grejem Poter, novi trener Čelsija, a od novih kandidata ni traga ni glasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading