VEČITI DERBI NA MEČU BIH I CRNE GORE: Veliki broj bivših i sadašnjih fudbalera Partizana i Crvene zvezde na istom mestu!

Autor:

Sport

23.09.2022

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bosne i Hercegovine i Crne Gore igraju večeras meč 5. kola Lige nacija, međutim, navijače "večitih rivala" pre svega može da zanima broj njihovih bivših i sadašnjih igrača koji će se zajedno naći na terenu u Zenici.

VEČITI DERBI NA MEČU BIH I CRNE GORE: Veliki broj bivših i sadašnjih fudbalera Partizana i Crvene zvezde na istom mestu!

Foto: Starsport

Stevan Jovetić

Naime, čak osam fudbalera večitih se nalazi u startnim postavama reprezentacija kji će odmeriti snagu na stadionu u Zenici. Računajući i Uroša Đurđevića na klupi, taj broj se penje do devet.

Partizan će u ovoj utakmici, od aktuelnih fudbalera, predstavljati Saničanin i Vujačić, a tu su od nekadašnjih igrača i Jovetić, Šćekić, Janković i Tomašević.

Republika

Foto: Starsport

Vešović u dresu Crvene zvezde

Sa druge strane, crveno-beli će na ovom meču imati dva bivša fudbalera. U pitanju su crnogorski reprezentativci - Vešović i Savićević.

Na terenu će se naći i Marušić, bivši fudbaler Voždovca, kao i Miroslav Stevanović, koji je svojevremeno igrao za Vojvodinu.

Fudbaleri Bosne i Hercegovine i Crne Goreče večeras odigrati možda i ključni meč kada je u pitanju prvo mesto u grupi. Bosanci su pred meč imali osam bodova, dok je Crna Gora bila na sedam.

Standings provided by SofaScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading