NAJAVLJEN JE KAO VELIKO POJAČANJE PARTIZANA: Šta se dešava sa Andrijom Pavlovićem?

Autor:

Sport

23.09.2022

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred kraj prelaznog roka stigao je u Humsku kao veliko pojačanje, međutim i dalje čeka na debi u dresu Partizana.

NAJAVLJEN JE KAO VELIKO POJAČANJE PARTIZANA: Šta se dešava sa Andrijom Pavlovićem?

Foto: FK Partizan

Andrija Pavlović

Andrija Pavlović, bivši reprezentativac Srbije, ali i fudbaler Brondbija, Kopenahegan, Rapida i Apoela, pojačao je Partizan i najavljivan je kao velika konkurencija Rikardu Gomešu u napadu. Ali, Pavlović i dalje čeka na prve minute u crno-belom dresu.

Npadač Partizana je doživeo povredu samo nekoliko dana pošto je potpisao ugovor sa Partizanom. Povreda, ali ifizička nespremnost, sprečavale su Pavlovića da debituje, međutim, čini se da je čekanju došao kraj.

Bivši repzentativac se našao na klupi u mečevima sa Nicom i Radnikom, a veliku se šanse da ga debi čeka u kupu Srbije, kada Partizan gostuje ekipi Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Utakmica je na programu 28. septembra, a crno-bele čeka još 14 mečeva do pauze pred Svetsko prvenstvo u Kataru, što znači da će povratak Pavlovića biti odlična vest za Gordana Petrića pred nastavak sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading