Ivica Kralj veruje u dogovor: Sve ovo što se dešava ne priliči Partizanu!

Autor:

Sport

23.09.2022

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi sportski direktor FK Partizan Ivica Kralj oglasio se povodom najnovije situacije u Humskoj.

Ivica Kralj veruje u dogovor: Sve ovo što se dešava ne priliči Partizanu!

Foto: Starsport

Ivica Kralj je otkrio šta se dešava na relaciji Sportsko društvo Partizan i FK Partizan:

- Meni pozitive i raspoloženja nikada nije falilo u životu. Činjenica je da momenat nije baš idealan. Bilo bi neozbiljno sa moje strane da nisam prihvatio ovakav poziv. Siguran sam da ima puno posla, ali ja verujem u igrače i u stručni štab. Nadam se da ćemo u nekoj skorijoj budućnosti stabilizovati svoju formu bez obzira što nam je prvenstvo krenulo onako kako niko od nas nije očekivao. Verujem da idemo u dobrom pravcu - rekao je Ivica Kralj novoizabrani sportski direktor FK Partizan prilikom uključenja u emisiju “Kec na jedanaest.

- Bez obzira na sve, verujem da će doći do zajedničkog rešenja. Treba sesti i razgovarati. Partizan je mnogo veliki klub i veliko sportsko društvo i ovo sve što se dešava ne priliči Partizanu. Verujem da razgovor može da reši sve i nadam se da će doći do sporazuma.

Republika

Foto: Starsport

Ivica Kralj

Proslavljeni golman otkrio je kako je postao novi sportski direktor.

- U jednu ruku sam bio iznenađen pozivom, a u drugu ruku sam to i očekivao. Ja sam se za ovu poziciju spremao sedam godina, što u nekom drugom klubu što u Partizanu. Posle odlaska Ivice Ilieva otvorila se ta pozicija, mada mislim da je Ivica svoj posao obavljao fantastično i što se toga tiče stvarno nemam ni jednu zamerku. Dobio sam poziv od generalnog sekretara Miloša Vazure i naravno ni jednog momenta nisam razmišljao, jer to je moja obaveza da prihvatim. Možda jeste težak trenutak, ali momenat je uvek pravi kada je Partizan u pitanju. Nadam se da ćemo u narednom periodu imati podršku navijača i svih onih koji vole Partizan, bez obzira na ova trenutna dešavanja. Partizan bez navijača i njihove podrške nije ono što svi želimo - rekao je Ivica Kralj u emisiji “Kec na jedanaest” na "K1 televiziji".

Kako je Kralj rekao trenutno su tu igrači sa kojima je već sarađivao, misleći na Gordana Petrića i Alberta Nađa, a izrazio je i nadu da im se priključe i neki drugi bivši igrači.

- Ipak je ovo sportska priča i to treba da nam bude zvezda vodilja u nekom narednom periodu - rekao je bivši golman, a sada sportski direktor Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading