Jovana Jeremić objavila PRVI PUT fotku sa dečkom: Voditeljka Pinka u njegovom naručju, on je ne ispušta iz ruku!

Autor:

Zabava

23.09.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić objavila je prvi put fotografiju sa dečkom!

Jovana Jeremić objavila PRVI PUT fotku sa dečkom: Voditeljka Pinka u njegovom naručju, on je ne ispušta iz ruku!

Foto: Instagram.com

Voditeljka televizije Pink Jovana Jeremić poznata je po tome što uspešno šokira javnost objavama na društvenim mrežama, ali je ovoga puta otišla korak dalje i po prvi put objavila fotografiju sa novim dečkom Nenadom Sankovićem

Iako su mediji nedavno preneli da je voditeljka raskinula vezu sa sinom čuvenog ginekologa Nikole Sankovića, čini se da su golupčići uspeli da sačuvaju svoju ljubav i da više nego ikada uživaju u njoj. 

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić sa novim dečkom Nenadom

 

Naime, voditeljka je objavila fotografiju na kojoj je u strasnom zagrljaju svog partnera koji ju je podigao u vazduh i ljubio dok se ona smejala. Posebnu pažnju privukle su njegove ruke oko Jovanine guze, kao i činjenica da se nisu obazirali na ljude oko sebe. 

Kada me pitaju kako sam se provela u Španiji - napisala je Jeremićeva u sklopu objave i zagolicala maštu svojih fanova koji su joj poručili da treba češće da objavljuje ljubavne fotografije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading