U jeku DRAME sa Baka Prasetom, Željko objavio fotku sa Milicom Mitrović: Vlasnici Pinka napustili Srbiju zbog SREĆNIH VESTI!

Autor:

Zabava

23.09.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Željko Mitrović objavio je fotku sa suprugom Milicom Mitrović na Instagramu!

U jeku DRAME sa Baka Prasetom, Željko objavio fotku sa Milicom Mitrović: Vlasnici Pinka napustili Srbiju zbog SREĆNIH VESTI!

Foto: ATA Images

Drama medijskog maga i vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ne jenjava već nedeljama unazad. Međutim, vlasnik Ružičaste imperije odlučio je da sa voljenom suprugom Milicom Mitrović spakuje kofere i napusti Srbiju zbog poslovnih osoba. 

Foto: Promo foto/e-stock

Baka Prase i Željko Mitrović

 

Naime, Mitrović se oglasio iz Londona, objavio fotografiju sa suprugom i otkrio da je kupio akcije najveće svetske kompanije dok njegova porodica trpi najgore moguće napade.

Šta radi porodica Mitrović kad je napadnuta??? …… Ode u London i kupi akcije komapanije Gugla! Malopre završili konverziju nekih deonica i kupili znacajan paket akcija Alphabet-a - napisao je Željko.

 

 

Podsetimo, sve je počelo kada je Baka mrtav pijan u lajvu izneo da mu Željko Mitrović duguje novac, a onda nastavio sa vređanjem na njegov račun.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading