Luna Đogani stigla u Šimanovce, sve je spremno za ŠOU: Adamu stiže pojačanje u Zadrugu? (FOTO)

Autor:

Zabava

23.09.2022

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani se pojavila u Šimanovcima, svi se pitaju da li ulazi u Zadrugu!

Luna Đogani stigla u Šimanovce, sve je spremno za ŠOU: Adamu stiže pojačanje u Zadrugu? (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Rijaliti zvezda i nekadašnja pevačica Luna Đogani na Instagram profilu objavila je fotografiju direktno iz Šimanovaca. Naime, Luna je pristala da bude gošća u emisiji kod voditeljke Sanje Marinković ,,Magazin in".

Tom prilikom, nakon snimanja, Luna se fotografisala i sređenu fotku objavila na Instagramu. Komentari su se nizali jedan za drugim, svi su ostali u šoku da je Luna posle medijske ilegale, odlučila i pristala da gostuje po emisijama. 

 

 

Podsetimo, Luna je ispratila svog brata Adama Đoganija ponovo u rijaliti ,,Zadruga 6", a pre njegovog odlaska mu je poručila da ima njenu potpunu podršku i da će biti tu za sve šta treba, što je odlučila i da ispuni. 

Sve je zanimalo da li će se Đoganijeva ponovo priključiti ekipi u rijalitiju, a ona je nekoliko puta već odgovorila na to pitanje. 

Republika

Foto: Republika.rs, Instagram.com

Luna Đogani i Adam Đogani

 

- Ne, posvećena sam majka, ne bih mogla da uđem zbog Mie u rijaliti, nemam ništa protiv, ali mislim da mi sada tamo nije mesto, a nije mesto ni deci, ako me već pitate za posebne uslove da budem u apartmanu - rekla je Luna za medije nedavno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mirko

23.09.2022 19:21

Nekadašnja pevaljka. A sadašnja šta?

Toma

24.09.2022 17:23

Sadašnja džabalebaroškinja.