Potvrđeno! Ivica Kralj novi sportski direktor Partizana!

Autor:

Sport

22.09.2022

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura, potvrdio je večeras Tanjug da će Ivica Kralj biti novi sportski direktor kluba iz Humske.

Potvrđeno! Ivica Kralj novi sportski direktor Partizana!

Foto: Starsport

Ivica Kralj

Ivica Kralj bio je u sistemu kluba iz Humske od marta 2021. godine, kada je preuzeo ulogu koordinatora u sportskom sektoru, a obavljao je i funkciju šefa skauting službe.

- Ivica Kralj izabran je na moj predlog za novog sportskog direktora FK Partizan. Posle večerašnje Skupštine kluba sastao se Upravni odbor u punom sastavu i predlog je prihvaćen jednoglasno. Ivica ima punu podršku Upravnog odbora, izabran je na dve godine i nadam se da ćemo imati uspešnu saradnju kao do sada- rekao je Vazura za "Tanjug".


Nekadašnji golman reprezentacije Jugoslavije na funkciji će naslediti Ivicu Ilieva, koji je u julu podneo ostavku.
Republika

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Iliev je bio za smenu tadašnjeg trenera Ilije Stolice, a to nije dozvolio predsednik kluba Milorad Vučelić, nakon čega je sportski direktor napustio Humsku. Ivica Kralj je u tri navrata - od 1989. do 1998, 2001. i od 2003. do 2007. branio za Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading