ANASTASIJA U CRNOJ KOŽI OD GLAVE DO PETE! Cecina ćerka pokazala novi IZGLED, u VRELOM izdanju prošetala crvenim tepihom, a o njenoj PROMENI svi pričaju!

Autor:

Zabava

22.09.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija je prisustvovala premijeri filma "Ala je lep ovaj svet", a svojim izgledom očarala je sve prisutne.

ANASTASIJA U CRNOJ KOŽI OD GLAVE DO PETE! Cecina ćerka pokazala novi IZGLED, u VRELOM izdanju prošetala crvenim tepihom, a o njenoj PROMENI svi pričaju!

Foto: instagram

Pevačica Anastasija Ražnatović pojavila se večeras na crvenom tepihu pre premijernog prikazivanja filma "Ala je lep ovaj svet" FIlipa Čolovića.

Na premijeri su se pojavile brojne javne ličnosti, a Cecina ćerka svojim izgledom privukla je ogromnu pažnju.

 

Anastasija je za ovu priliku odabrala crnu odevnu kombinaciju u kojoj je privukla sve poglede, a mnogi su primetili i veliku promenu kada je njena frizura u pitanju.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Naime, Anastasija je sve iznenadila kada se na crvenom tepihu pojavila sa plavom kosom, koju je uvila u krupne talase.

Osvežila sam se malo, dok traje leto, trebalo bi da traje, uskoro ću se vratiti u svoju boju, uživam u promeni, to traje kratko – istakla je Anastasija, koja je na premijeru filma došla da podrži svoju prijateljicu Taru Milutinović, koja igra u ovom ostvarenju.

Ona je za Blic priznala da nije isključeno da će se i ona jednog dana okušati kao glumica.


Nikad se ne zna, kao mala sam išla na časove glume, super mi je to išlo. Na kraju sam prestala i počela muzikom da se bavim, ali nikad se ne zna – rekla je Anastasija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading