NAŠA VEZA NIJE NA DALJINU! Anastasija progovorila o zajedničkom životu sa FUDBALEROM, a evo šta kaže o Ceci!

Autor:

Zabava

14.09.2022

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica Anastasija Ražnatović otkrila detalje o svojoj karijeri, ljubavnom životu i planovima, ali i porodici.

NAŠA VEZA NIJE NA DALJINU! Anastasija progovorila o zajedničkom životu sa FUDBALEROM, a evo šta kaže o Ceci!

Foto: ATA Images

Anastasija Ražnatović

Pevačica već duže vreme uživa u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a sada je otkrila kako funkcioniše njihova veza na daljinu, budući da on živi u Španiji.

- Veza i nije na daljinu, često sam u Španiji, dolazim u Srbiju kada imam poslovne obaveze. Ne znam kako se počinje zvanično zajednički život, kada sam tamo živimo zajedno, kada sam kod sebe živim ovde. Nazovite to kako god hoćete - kaže Anastasija za Informer.

 

Foto: Republika/O.Bogdanović

Ceca i Anastasija Ražnatović

 

Pevačica se potom dotakla i karijere, a s obzirom da je ćerka najveće pevačke regionalne zvezde, Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija je često govorila kako nikada nije želela da gradi karijeru preko imena svoje majke, te da zbog toga ne želi da snimi duet sa njom.

- I dalje sam pri stavu da nije vreme za duet, bez obzira na to što mi je ona mama. Nisam dostigla taj nivo, za sada se još uvek gradim, ne žurim nigde - rekla je mlađa Ražnatovićka za Informer.

 

Foto: Instagram.com

Nemanja Gudelj, Anastasija Ražnatović

 

Ona je priznala i da je sin njenog brata Veljka razmažen.

- Željko je strašno razmažen, svi mu sve dopuštaju, maksimalno koristi to što mu je dozvoljeno i što je jedino dete. Željko kada god vidi pevačicu njemu je to asocijacija na mamu i mene. On viče: "Ceca, Tasa". Zna moje pesme, jako je muzikalan - istakla je ona za pomenuti medij.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading