KO JE SNAJKA LEPE BRENE? Zvezda "Igre sudbine" bila je MIS KOSOVA, završila je DVA FAKULTETA, a evo kako su je Brena i Boba PRIHVATILI!

Autor:

Zabava

02.09.2022

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor ne krije koliko uživa u vezi sa poznatom glumicom.

KO JE SNAJKA LEPE BRENE? Zvezda "Igre sudbine" bila je MIS KOSOVA, završila je DVA FAKULTETA, a evo kako su je Brena i Boba PRIHVATILI!

Foto: ATA Images/printscreen/instagram.com

Sin Lepe Brene Viktor Živojinović trenutno uživa u vezi sa glumicom iz popularne serije "Igra sudbine", Milicom Tomašević.

Glumica je nedavno javno progovorila o njihovoj vezi i, kako je istakla, Viktor je divan mladić jer su ga roditelji lepo vaspitali.

Viktor je sjajan momak. Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba! Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lep – rekla je Milica nedavno za Informer i otkrilaa kako je proteklo upoznavanje sa roditeljima:

– Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike muzičke zvezde i teniske legende – kaže ona.

 

 


Ipak, malo ko zna da je Milica završila dva fakulteta, a svojevremeno je i radila na RTS-u gde je vodila emisiju "Luda narodna noć".

Glumica je odrasla na Kosovu, gde je ponela i laskavu titulu mis Kosova i Metohije 2011. godine.

Ona je detinjstvo provela u rodnom Zubinom Potoku, gde je živela do 13. godine, nakon čega se preselila u Beograd. Završila je Fakultet umetnosti u Кosovskoj Mitrovici, kao i ekonomiju, koju je uporedno studirala. Ipak, gluma je, kako ističe u intervjuima, na prvom mestu.

 

- Razmišljala sam o arhitekturi, ali je izbor pao na ekonomiju, pa sam uporedo sa onim za glumu polagala prijemni i za ekonomski fakultet i bila prva na rang listi. Onda sam odlučila da završim i jedne i druge studije i bila prinuđena da se snalazim, po tri meseca sam provodila kod kuće i u Beogradu i nekako uspevala da uvek sve uklopim. Bilo je teško, ali sam izdržala, a sad mi ekonomija dobro dođe da se snađem. Čak me i kolege često pitaju za ekonomski ili bankarski savet - izjavila je Milica jednom prilikom za "Gloriju".

Foto: Youtube Printscreen/ Praktična žena

Milica Tomašević

 

Milica važi za jednu od najzgodnijih dama na javnoj sceni, a iako ima najveće priprodne atribute među svojim koleginicama, ona to ne ističe. Ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama gde neretko kači fotografije sa seta, ali i sa luksuznih putovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading