"Nema gubitka LJUBAVI, nema MRŽNJE": Anastasija emotivnim rečima ZABRINULA fanove, pa fotografijom OTKRILA ISTINU o odnosu sa Gudeljem! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.08.2022

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anastasija Ražnatović uživa u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a posle jednog njenog snimka mnogi su pomislili da je ljubavi došao kraj.

"Nema gubitka LJUBAVI, nema MRŽNJE": Anastasija emotivnim rečima ZABRINULA fanove, pa fotografijom OTKRILA ISTINU o odnosu sa Gudeljem! (FOTO)

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Naime, Anastasija je snimila klip za Instagram gde je govorila o međuljudskim odnosima, a pratioci su pomislili da nešto "ne štima" u njenoj romansi sa fudbalerom.


- Nije šteta, nije greška, nema gubitka ljubavi, nema mržnje… Samo te molim da ostaneš tamo gde si, jer mi ide mnogo bolje sada kada tebe nema u mojoj blizini. Nisam u haosu, samo ne mogu da nosim sa svim tim stresom. Nadam se da ćeš ozdraviti i nastaviti da se razvijaš, i želim ti samo najbolje - izrecitovala je između ostalog.
Republika

Foto: Instagram

 

 

Međutim, ubrzo nakon što su krenule da kruže spekulacije da je njihovoj vezi došao kraj, Anastasija je fotografijom na kojoj se vide njene i Nemanjine patike, demantovala sve navode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading