VANJA MIJATOVIĆ NIKAD PROVOKATIVNIJA! Pevačica u krevetu u s*ksi spavaćici, GRUDI u prvom planu, a jedno SVI KOMENTARIŠU! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.09.2022

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja zvezda ''Granda'' pokazala je zavodljivu figuru u novoj objavi na svom Instagram profilu, gde pozira u provokativnom izdanju.

VANJA MIJATOVIĆ NIKAD PROVOKATIVNIJA! Pevačica u krevetu u s*ksi spavaćici, GRUDI u prvom planu, a jedno SVI KOMENTARIŠU! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Naime, pevačica Vanja Mijatović objavila je selfi iz kreveta gde pozira u crnoj spavaćici sa čipkom, a u prvom planu su njene bujne grudi.

Pevačica je provokativnom fotkom privukla veliku pažnju javnosti, a fanovi ne prestaju da komentarišu da je vidno smršala, te da sada izgleda bolje nego ikad pre!

 

Republika

Foto: Instagram

 

 

Podsećamo, nekoliko godina unazad pevačica Vanja Mijatović vodila je bitku sa viškom kilograma, koje je znala vešto da prikrije odgovarajućom garderobom, pa mnogi nisu ni primećivali njen "višak".

Ona je nedavno priznala da uspešno drži dijetu koja joj je pomogla da smrša, ali i da je zbog toga konstantno gladna. Ipak, ono što je najbitnije je da je njen izbranik i budući muž, voli u svakom izdanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading