VRELI kadrovi i GRUDI U PRVOM PLANU: Nina Radulović novim fotografijama RASPALILA MAŠTU, svi pričaju o njenom DEKOLTEU! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.08.2022

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove fotografije šarmantne voditeljke privukle su veliku pažnju korisnika društvenih mreža.

VRELI kadrovi i GRUDI U PRVOM PLANU: Nina Radulović novim fotografijama RASPALILA MAŠTU, svi pričaju o njenom DEKOLTEU! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram/nina_radulovic_official

Šarmantna voditeljka Nina Radulović često sa fanovima deli fotografije iz svakodnevnog života, a na njenu lepotu malo ko može da ostane ravnodušan. O tome svedoče i brojni komentari koji se nižu ispod njenih objava, a jedna od poslednjih u nizu privukla je veliku pažnju. 

Naime, Nina je putem Instagrama podelila snimak na kom je u prvom planu njen duboki dekolte, a ovaj prizor napravio je pravu pometnju na društvenim mrežama, pa fanovi ne prestaju da komentarišu njen savršen izgled.

Foto: instagram

Nina Radulović

 

Inače, o Nininim grudima dosta se speluilisalo u javnosti, budući da su fanovi više puta komentarisali da je voditeljka ugradila silikone. Međutim, ona je ove navode prokomentarisala samo jednom, tvrdeći da nije izvršila estetsku operaciju.

 

Foto: instagram

Nina Radulović

 


- Nisam ugradila silikone. To je do fotografije, stava, haljine, ali lepo je pisati o nekim lepim stvarima - rekla je svojevremeno Nina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading