Svi gledaju u BUJNO POPRSJE Nine Radulović! Voditeljka fotografijom u bikiniju ZAPALILA mreže, od prizora ZASTAJE DAH! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.08.2022

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šarmantna voditeljka raspametila je fanove novim fotogragijama s plaže!

Svi gledaju u BUJNO POPRSJE Nine Radulović! Voditeljka fotografijom u bikiniju ZAPALILA mreže, od prizora ZASTAJE DAH! (FOTO)

Foto: Instagram

Nina Radulović važi za jednu od naših najšarmantnijih voditeljki, a fotografije koje deli sa fanovima putem društvenih mreža svaki put privuku ogromnu pažnju i izazovu lavinu komentara.

Tako je bilo i ovog puta, kad je voditeljka putem Instagrama podelila fotografiju s plaže na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju u kom je do izražaja došlo njeno izvajano telo, a posebno bujne grudi.

 

 

- So u kosi, vetar probleme nosi, sunce sija, a meni baš sve prija - napisala je Nina uz fotografiju, a komentari oduševljenih fanova koji nisu mogli da ostanu ravnodušni na ovakav prizor ne prestaju da pristižu-

- Sjajna! Lepoto! Savršenstvo bez mane! - samo su neki od komentara koji su se našli ispod fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pritka

12.08.2022 22:30

Beše dobra koknjača al’ se upropasti načisto, otanji, ko pritka za paradajsz!