Glumica se SKINULA, prizor ODUZIMA DAH: Nazivaju je jednom od NAJLEPŠIH SRPKINJA, a sada je još jednom OPRAVDALA TITULU! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.08.2022

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je novim fotografijama privukla veiku pažnju javnosti.

Glumica se SKINULA, prizor ODUZIMA DAH: Nazivaju je jednom od NAJLEPŠIH SRPKINJA, a sada je još jednom OPRAVDALA TITULU! (FOTO)

Foto: Instagram

Upoznali smo je kao ćerku glumice Gordane Bjelice, koja se proslavila ulogom sekretarice Bebe u seriji "Srećni ljudi", međutim, ubzo je krenuia majčinim stopama i počela da se sama probija u svetu glume.

Mladu glumicu Teodoru Bjelicu trenutno gledamo u seriji "Aviondžije", a prethodno je sarađivala sa Sekom Sablić, Cecom Bojković i Markom Janketićem u seriji "Tri muškarca i tetka", kao i sa Milošem Bikovićem u filmu "Južni vetar".

Foto: youtube printscreen

Teodora Bjelica

 


Teodoru s razlogom nazivaju jednom od najlepših glumica, a ona je još jednom opravdala tu titulu, kada je sa pratiocima podelila nove fotografije snimljene na letovanju.

 

 

Naime, Teodora trenutno uživa na moru, a ovu priliku iskoristila je da pozira u kupaćem u kom je do izražaja došlo njeno zategnuto telo. Fotografije je podelila putem Instagrama, a komentari oduševljenih pratilaca ne prestaju da pristižu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading