Svima je zapao za oko njihov PRISAN ODNOS: Darko Lazić pribio Sandru Afriku uz sebe, a ona izbacila ATRIBUTE u prvi plan! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.07.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su Darko Lazić i Barbara Bobak raskinuli dugogodišnju vezu, pevač ne gubi vreme, pa se svako malo nađe u društvu lepih devojaka.

Svima je zapao za oko njihov PRISAN ODNOS: Darko Lazić pribio Sandru Afriku uz sebe, a ona izbacila ATRIBUTE u prvi plan! (FOTO)

Foto: ST/ P. Divan

Darko Lazić ovoga puta je "dohvatio" Sandru Afriku, pa je pribio uz sebe, a to sve je snimao Vladimir Volkov, koji je inače s atraktivnom pevačicom u vezi.

Naime, Vladimiru očigledno ne smeta da na crnogorskoj plaži deli ribu s Lazićem pošto ih je on snimao i slikao. Njih troje su zajedno bili u jednom kafiću na plaži u Budvi, pa su se toliko opustili da nisu znali šta rade.

- Sandra i Volkov su bili sami i u jednom trenutku im se Lazić pridružio. Kada ga je videla, Sandra je skočila da se pozdrave i od tog trenutka se nije odvajala od njega. Darko se, po običaju, za***avao i zasmejavao i nju i Volkova, a onda ju je u jednom trenutku dohvatio i pribio uz sebe. Sve to je slikao Volkov, koji je umirao od smeha njima dvoma koji su se kreveljli i glupirali - priča izvor sa lica mesta i objašnjava kako su svi komentarisali koliko su prisni Sandra i Darko:

- Afrika je plenila pažnju vrelim izgledom, ali je svima zapao za oko njihov prisan odnos i zagrljaj kojem se pevačica nije odupirala. Sandra je preko grudi imala samo belu tračicu, koja je jedva obuzdala njene bujne silikonske grudi, pa nije ni čudo što je Laziću u jednom momentu skliznula ruka kada je i prigrlio pevačicu čvrsto uz sebe. Pevač je bio vidno raspoložen, te nije skidao osmeh dok je pozirao s koleginicom, dok se ona namestila u prepoznatljivu pozu da bi joj guza bila u prvom planu. Poznato je da gde je Lazić, tu je i iće i piće, pa se na storiju, osim fotke sa Afrikom, mogu videti boce alkoholnog pića i sušija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading