Pevačice se SKINULE i zapalile primorje! Sve pršti od GOLIH OBLINA! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.07.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Visković, Dara Bubamara, Sandra Afrika, Teodora Džehverović, Milica Pavlović i Tea Tairović zatrpale su društvene mreže golišavim slikama pored mora i s bazena, a neke su danima uživale na jahtama

Pevačice se SKINULE i zapalile primorje! Sve pršti od GOLIH OBLINA! (FOTO)

Foto: A. Nalbantjan, E-stock, N. Mandić, ATA Images

Brojne poznate ličnosti s domaće estrade leto provode na primorju, a srpske pevačice preplavile su ove godine toplije krajeve, gde svaku pauzu od nastupa koriste za uživanje i kupanje. Kad ne tezgare, pevačice se brčkaju i slikaju na plažama u kupaćim kostimima, pa su tako i društvene mreže zapalile Marina Visković, Dara Bubamara, Sandra Afrika, Teodora Džehverović, Milica Pavlović i Tea Tairović seksi fotografijama, koje su raspametile jači pol.

Slikala bujne grudi

Republika

Foto: instagram.com/marina_viskovic_official

Marina Visković

Marina Visković pauze od nastupa iskoristila je da skokne do Crne Gore i Ibice, a tamo je uživala na jahtama i peščanim plažama, gde se fotografisala u izazovnim izdanjima. Ona je dobila pregršt komplimenata na račun izgleda, a svi su komentarisali bujno poprsje. Mnogi su pisali i da je pevačica dodatno uvećala grudi, međutim, za medije je prethodno objasnila da ništa nije menjala otkako je prvi put ugradila silikone.

Na Mikonosu osunčala guzu

 

 

Dara Bubamara ima nastupe tokom celog leta, ali je uspela da napravi mini-odmor i ode u Grčku. Ona je odsela u luksuznom hotelu sa širokim terasama i bazenom, pa je svaku priliku koristila za sunčanje. Dara je svojim oblinama zaludela Grke, a nije propustila ni tamošnji provod, pa je izlazila na mesta gde najviše ima Srba.

Na ležaljci kao iz pornića!

 

 

Teodora Džehverović otputovala je u Hrvatsku s dečkom Ninom Čelebićem, a on joj je na odmoru glumio fotografa, pa je slikao u raznim izdanjima! Najviše komentara izazvala je njena slika na kojoj je na ležaljci raširenih nogu, pa su mnogi pisali da je malo preterala i da sve izgleda kao da se fotografisala za porno-magazin.

Ne silazi s jahte

 

 

Milica Pavlović se ove godine opredelila za Crnu Goru, pa je najviše vremena provela na jahti, gde je uživala za sve pare. Ona se snimala i slikala s društvom, pa je sve plasirala na društvene mreže.

Vrela kao Afrika!

Republika

Foto: instagram.com/sandraafrika

Sandra Afrika

Sandra Afrika raspametila je muškarce novim fotografijama iz Budve. Ona se s drugaricama baškarila i na jahti i u bazenima, a pratioci su joj poručili da je opravdala titulu najzgodnije pevačice na estradi.

Pokazala čime raspolaže

Republika

Foto: instagram.com/tea_tairovic

Tea Tairović

Tea Tairović navikla je da fanove s vremena na vreme obraduje seksi fotografijama, a sada je to uradila iz Crne Gore. Ona je imala nekoliko nastupa u diskotekama, a preko dana se odmarala na privatnim plažama, gde je pozirala u vrelom izdanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

21.07.2022 21:37

Ovo su sve droce par excellance,bez imalo kulture i kucnog vaspitanja,fuj odvratno